sâmbătă, 21 februarie 2009

Women watches II


1.Blancpain Women Time Zone
Jehan-Jacques Blancpain, un adevarat om al secolului al XVIII-lea, purta in adancul sau darul viziunii pe care l-a asociat cu intuitiile si certitudinile sale. El care punea inainte de orice valoarea muncii bine facute a creat unele dintre cele mai inovatoare ceasuri, adevarate bijuterii tehnice.








2.Blancpain Women Orchidee
Mecanism: automatic, calibru 6753, rezerva de mers de 100 de ore
Functii: calendar triplu (data,
zi, luna curenta) si fazele lunii
Carcasa din aur alb de 18k, decorata cu 26 de diamante, diametru 34 mm. Geam si
capac carcasa din cristal safir.
Curea: piele de sarpe.








3.Blancpain Villeret Moon Phases

Mecanism: automatic, calibru 6763, cu o rezerva de mers de 100 de ore
Functii: calendar triplu (data, zi, luna curenta) si fazele lunii,
Carcasa: aur alb de 18k, diametru
38 mm. Geam si capac carcasa din cristal safir.
Curea: piele de crocodil.

Design-ul tipic marcii Blancpain se remarca in orice model ce poarta cu mandrie emblema marcii. Acelasi design tipic marcii reuseste sa diferentieze un ceas Blancpain veritabil dintr-o mie. Modelul Moon Phases, precum o spune si numele sau, este un ceas complicat avand functii cum ar fi fazele lunii si calendar triplu, indicand in acelasi timp data, ziua si luna curenta. De o atractie deosebita este culoarea Havana a cadranului ce alaturi de luciul carcasei din aur alb confera o puternica nota de rafinament.

4.Blancpain Leman

Mecanism: automatic, calibru 6950, cu o rezerva de mers de 70 de ore
Functii: ore, minute, secundar si data
Carcasa: otel, diametru 40 mm, etansietate 100m. Geam si capac carcasa din cristal safir.
Curea: piele de crocodil.





5.Blancpain Fifty Fathoms red gold

Mecanism automatic manufacturat.
Carcasa este realizata din aur roz de 18 kt avand bezelul si geamul din safir cristal. Spatele carcasei este realizat din acelasi material lasand privirii mecanismul ce echpieaza noul model Fifty Fathoms.
Curea tip canavas rezistenta la apa. Etansietatea ceasului este de pana la 300 metrii iar pentru o vizibilitate optima indexii orari cat si cei ai bezelului sunt tratati cu substanta fluorescenta Superluminova.






6.Parmigiani Kalpa XL Hebdomadaire
Mecanism mecanic, manufacturat, cu o rezerva de mers de 8 zile, indicator al rezervei de mers, carcasa din aur de 18 carate, geam si spatele carcasei din safir cristal, curea Hermes de aligator cu inchizatoarea din aur.
Elementele de design sunt remarcabile indiferent de modelul Parmigiani la care ne referim. Manufactura a condus perfectiunea mecanismului spre perfectiunea design-ului iar rezultatul va revine dumneavoastra sa il judecati. Kalpa XL Hebdomadaire ofera prin mecanismul mecanic o remarcabila rezerva de functionare de 8 zile suficienta pentru a uita de intoarecerea de seara de seara tipica mecanismelor pur mecanice.




7.Parmigiani Kalpa Piccola
Mecanism quartz, functii de afisare a orei si minutelor, carcasa si bratara din aur de 18 carate decorate cu diamante taietura brilliant, geam safir cristal.












8.Parmigiani Kalpa XL Hebdomadaire Squellete
Mecanism mecanic, manufacturat, cu o rezerva de mers de 8 zile, skeleton, afisand orele si minutele, indicator al rezervei de mers la ora 12 si secundar la ora 6, carcasa din paladiu, geam si spatele carcasei din safir cristal, curea Hermes de aligator, serie limitata la 30 de ceasuri .








9.Gucci Guccio

Mecanism quartz.
Functii: ore, minute, al doilea fus orar. Carcasa din otel inoxidabil, geam safir cristal, curea din piele.







10. Gucci G-Metro
Mecanism quartz
Functii: data si cronograf
Carcasa din otel, geam safir cristal
Curea din piele
Impatimitii marcii Gucci in mod sigur vor completa tinuta lor cu un ceas ce poarta acelasi logo precum imbracamintea ce o poarta. Tehnica si precizia elevetiana se regaseste acum sub numele uneia dintre cele mai apreciate marci de imbracaminte si accesorii iar rezulatatele de exceptie nu s-au lasat asteptate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu